SMSL PS100 best budget USB DAC with HDMI ARC

SMSL PS100 labākais budžeta USB DAC ar HDMI ARC


SMSL PS100 ir daudzfunkcionāls audio pārveidotājs no uzņēmuma Foshan Shuang Mu San Lin Technology, kas specializējas augstas kvalitātes audio ierīču izstrādē un ražošanā. PS100 ir īpaši kompakta un pieejama ierīce ar dažādām funkcijām un augstām specifikācijām, kas izstrādāta, lai ievērojami uzlabotu televizora, tālruņa vai datora skaņas kvalitāti.

PS100 daudzfunkcionālais dizains atbalsta dažāda veida audio ieejas, tostarp Bluetooth, koaksiālo, optisko, HDMI un USB. Tas ļauj savienot ierīci ar dažādiem audio avotiem.

PS100 ir aprīkots tikai ar vienu pogu, padarot to lietotājam draudzīgu pat tiem, kas nav labi pārzina tehnoloģijas. Ilgi nospiežot, ierīce tiek ieslēgta un izslēgta, savukārt īsi nospiežot, tiek pārslēgta starp ievadēm.


Tagad ļaujiet man sniegt sīkāku informāciju par SMSL PS100 audio ieejām. Ierīcei ir reversējams audio kanāls, izmantojot HDMI (ARC), kas ļauj to savienot ar televizora HDMI interfeisu un izvadīt skaņu, izmantojot PS100, ar skaļuma regulēšanu no televizora tālvadības pults.

PS100 ir arī USB ports, ko var izmantot savienošanai ar datoru vai viedtālruni, uzlabojot audio signāla kvalitāti. USB iztveršanas frekvence svārstās no 44,1 līdz 48 kHz. Tas ir saderīgs ar operētājsistēmu Windows 7 līdz 11, Mac OS X 10.6 vai jaunākām versijām un Linux.


Aizmugurējā panelī atradīsit optiskās un koaksiālās ieejas CD atskaņotāju, televizoru vai citu signāla avotu pievienošanai. Šīs ieejas atbalsta audio signālus līdz 24 bitu/192 kHz, nodrošinot augstas izšķirtspējas audio atskaņošanu.

Ierīces dinamiskais diapazons ir 96 dB un signāla un trokšņa attiecība ir 98 dB. Lai iegūtu pilnu tehnisko specifikāciju, lūdzu, skatiet aprakstā norādīto saiti.


SMSL PS100 ir aprīkots ar integrētu ES9023 DAC mikroshēmu ar nervozitātes slāpēšanu. ES9023 mikroshēma ir 24 bitu stereo audio DAC ar integrētu darbības pastiprinātāju. Izstrādāta, pamatojoties uz nozarē pārbaudīto Sabre DAC tehnoloģiju, šī mikroshēma apvieno izcilu audio kvalitāti ar zemām sistēmas izmaksām un augstu veiktspēju, padarot to par ideālu DAC CD/DVD atskaņotājiem, spēļu konsolēm, digitālajiem televizoriem un pārnēsājamiem audio pārveidotājiem.

PS100 var lepoties arī ar augstas veiktspējas barošanas sistēmu, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti pat tad, ja to darbina tikai no USB.


Audio pārveidotājs ir kompaktā un elegantā melnā korpusā, kura izmēri ir 105 mm platumā, 22 mm augstumā un 80 mm dziļumā. Tas sver 90 gramus.

Iepakojumā atradīsit SMSL PS100 audio pārveidotāju, HDMI un USB kabeļus. Ierīce ir paredzēta pievienošanai aktīvajiem skaļruņiem vai pastiprinātājam.


Es testēju SMSL PS100 ar Mission 778x pastiprinātāju, kas savienots ar Klipsch RP 600M2 skaļruņiem. Signāla avots bija televizors, kas savienots, izmantojot HDMI, un testa materiāli ietvēra saturu no Netflix un Tidal.


SMSL PS100 audio pārveidotājs nodrošina izcili tīru un pārliecinošu skaņu tā budžeta cenu diapazonā. Kvalitāti es vērtētu kā pilnvērtīgu sākuma līmeņa hi-fi. Tas nodrošināja izcilu vokālo artikulāciju un spēcīgu, dinamisku basu, kas piemērots gan filmu skatīšanai, gan mūzikas klausīšanai. Skaidra augsto frekvenču apstrāde, pievienots skaļums un gaisīgums skaņai. Pārskatīšanas laikā tas piedāvā pārsteidzošu audio kvalitāti par 30 USD budžetu.


Rezumējot, SMSL PS100 ir kompakta un daudzfunkcionāla audio ierīce, kas var ievērojami uzlabot jūsu audio sistēmas skaņas kvalitāti. Tas patiešām izceļas kā labākais DAC savā cenu kategorijā. SMSL atbalsta dažādus ievades veidus un lepojas ar izcilām tehniskajām specifikācijām, padarot to par lielisku izvēli audiofiliem, kuri novērtē skaņas kvalitāti un lietošanas ērtumu. Jūs varat pasūtīt SMSL PS100 no Aoshida - Audio veikala, sekojot tālāk norādītajai saitei. Tas pagaidām ir viss; lai skaņas spēks ir ar jums.

✅🛒 Aoshida Audio: https://aoshida-audio.com/products/smsl-ps100

✅🛒 AMZN: h ttps://amzn.to/3EFQEmZ

Atpakaļ uz emuāru

2 komentāri

Šeit:
✅🛒 AMZN: https://amzn.to/3EFQEmZ
✅🛒https://s.click.aliexpress.com/e/_DdhoRxf

Arkādijs Zeņins

Sveiki! Kur var nopirkt SMSL PS100?

Gustavs

Atstājiet savu komentāru