Simgot EM6L in ear headphones

Simgot EM6L austiņās

Simgot EM6L ir 3 virzienu ausīs ievietojamie monitori ar 5 draiveriem. To skaņas pamatu nodrošina 8 mm polimēru dinamiskais draiveris ar spēcīgu magnētisko sistēmu zemajām frekvencēm. Zemfrekvences draiverim ir divu kameru sistēma, kas uzlabo skaņas kvalitāti. Vidējiem un augstajiem modeļiem tiek izmantoti divi līdzsvarotu armatūras dzinēju pāri. Tiek izmantotas precīzas regulēšanas metodes, lai panāktu ne tikai vienmērīgu frekvences reakciju, bet arī fāzes saskaņotību. Rezultāts ir spēcīgs dziļais bass, bagātīgs un emocionāls vidējais diapazons un izcilas augstās frekvences, kas skan vienmērīgi, spilgti un bez kairinājuma.

Draiveri un trīsceļu filtrs atrodas elegantā melnā sveķu apvalkā. Korpuss kopā ar trim neatkarīgām akustiskām caurulēm un skaņu absorbējošiem elementiem ir drukāts 3D formātā. Priekšējās plāksnes ir izgatavotas no metāla, izmantojot spoguļa vakuuma pārklājuma "pistoles metāla" tehnoloģiju. Šis dizains ne tikai nodrošina izturību un uzticamību, bet arī izmanto mazākos nelīdzenumus uz sveķu virsmas korpusa iekšpusē, lai efektīvi nomāktu stāvviļņus. Katrs austiņu pāris ir ar roku pulēts, piešķirot Simgot EM6L unikālu raksturu.

Simgot EM6L pretestība ir 26 omi ±15%. Jutība ir 119 dB. Frekvenču diapazons ir no 8 Hz līdz 40 000 Hz. Šīm austiņām ir augstas izšķirtspējas sertifikāts, un to efektīvais frekvenču diapazons ir no 20 līdz 20 000 Hz. Lai iegūtu detalizētu tehnisko aprakstu, lūdzu, skatiet saiti aprakstā.

Lai izveidotu EM6L austiņas, Simgot veica plašu dažādu cilvēku 3D ausu kontūru datu aptauju, lai izveidotu ergonomisku dizainu. Tas nodrošina augstu atbilstības pakāpi cilvēka auss formai. Vieglā EM6L apvalka un kabeļa veidoto ausu āķu kombinācija nodrošina drošu un ērtu piegulšanu, efektīvi samazinot ausu nogurumu. Varat pilnībā baudīt mūziku, neuztraucoties par austiņu nokrišanu.

EM6L ir izstrādāts, lai sasniegtu H-2019 līkni. To īpaši gludās frekvences reakcijas īpašības nodrošina precīzu un patiesu skaņas reproducēšanu. Tās ir salīdzināmas ar līdzīgu Hi-Fi industrijas vadošo austiņu objektīvajiem parametriem, demonstrējot izcilu akustisko veiktspēju un sabalansētu skaņu. Simgot EM6L ir pielāgots dažādas kvalitātes avotiem un nodrošina perfektu līdzsvaru starp Hi-Fi entuziastiem, profesionālu uzraudzību un spēlēm. Simgot EM6L ir ne tikai ideāli piemērots mūzikas klausīšanai, bet arī kalpo kā spēcīgs instruments profesionāliem mūziķiem.

Testēšana tika veikta ar FiiO KA3 DAC. Skaņas galvenā iezīme ir izcila visa frekvenču spektra skaidrība pat ļoti zemā skaļumā. Tas ir svarīgi cilvēkiem, kuri ne vienmēr klausās mūziku lielā skaļumā. Vokāls ir īpaši atklāts, un mūzikas faktūra ir skaidri noteikta. Skaņu ainava ir bagāta ar šķietamiem skaņas avotiem un vienmērīgi slāņota. Tam ir labs apjoms. Skaņa ir ātra un muzikāla. Bass ir veikls, strādājot no dziļākajiem līmeņiem un labi līdzsvarojot ar vidējiem un augstajiem skaļumiem. Augstie ir precīzi, ne pīrsingi, bet arī nav padziļināti - tie dabiski papildina kopējo ainu. Atkal, tāpat kā ar Simgot EA500, es nonāku pie secinājuma, ka Simgot piedāvā izcili līdzsvarotu skaņu, ērtības un augstas kvalitātes meistarību.

Tāpat kā Simgot EA500, arī šīm austiņām ir ērts somiņa pārnēsāšanai. Starp citu, piegāde Eiropā aizņem tikai 3 - 7 dienas. Pasūtiet Simgot EM6L, izmantojot saiti aprakstā, lai izbaudītu augsta līmeņa sabalansētu Hi-Fi skaņu.

🛒✅ https://amzn.to/3R3T2ev

🛒✅ https://s.click.aliexpress.com/e/_DdqTFwL

🛒✅DD-Audio veikals:https://www.aliexpress.com/store/1101246045

🛒✅Linsoul audio veikals: https://www.aliexpress.com/store/1102439549

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru