Raptgo Bridge IEM

Raptgo tilts IEM

Raptgo Bridge IEM austiņu apskats

Dāmas un kungi, šodien apskatāmas Raptgo BRIDGE austiņas — īsts jaunās paaudzes Hi-Fi pārstāvis. Šīs austiņas sola mums unikālu skaņas kvalitātes un funkcionalitātes kombināciju, kas spēj apmierināt gan patiesu audiofilu, gan ikdienišķu klausītāju vajadzības.

Kas padara šīs Raptgo BRIDGE austiņas tik īpašas? Pavisam vienkārši – tā ir viņu unikālā Triple Driver Type konfigurācija, trīskāršs skaņas spēks! Jā, dārgie draugi, šajās austiņās ir apvienoti trīs dažādu veidu draiveri – divi līdzsvarotās armatūras (BA), divi dinamiskie (DD) un viens pjezoelektriskais (PZT) draiveris. Pieci šoferi katrā pusē! Ko tas mums dod? Pilnīgi bagāta un saskaņota skaņa, enerģiska, detalizēta un dabiska. Sīkāk par skaņu - pastāstīšu nedaudz vēlāk.

Jūs iegūstat kristāldzidras augstas frekvences, pateicoties diviem augstas frekvences līdzsvarotiem armatūras draiveriem, kas nodrošina katru sīko mikrodetaļu niansi. Un, lai augšējām un augstajām daļām piešķirtu vēl pilnīgāku un korpusu, mums ir 6 mm gaisa vadīšanas dinamiskās spoles draiveris. Tas piešķir skaņai vēl lielāku harmoniju un kohēziju.


Un kā ar zemajām frekvencēm? Neuztraucieties, mums ir īpaši izstrādāts 10 mm dinamiskais draiveris, kas austiņām piešķir jaudīgus basus un bagātīgus zemos vidējos toņus, bagātinot instrumentu skaņu ar visu veidu dziļumiem un korpusu. Visbeidzot, šīs izturīgās muzikālās konstrukcijas stūrakmens ir 10 mm abpusējais 12 slāņu pjezoelektriskais PZT draiveris, kas rada gaisīgu atmosfēru un hologrāfisku skaņas skatuvi, ievērojami uzlabojot izšķirtspēju un skaņas kvalitāti. Tāda tehniska izdoma, draugi!

Un tagad parunāsim par novatorisko SSCE patentu tehnoloģiju, ko piedāvā Raptgo. Problēma ar daudziem pjezoelektriskajiem PZT draiveriem ir to zemā jauda, ​​kas padara to ieguldījumu kopējā skaņā neefektīvu. Bet ne šoreiz! Pateicoties SSCE tehnoloģijai, pēc pjezoelektriskā PZT draivera tiek aktivizēts gaisa vadīšanas dinamiskais draiveris, kas nodrošina efektīvāku kaulu vadītspēju. Pirmo reizi par to dzirdu, un tā solās būt patiesi unikāla skaņas pieredze!


Tagad parunāsim par Raptgo Bridge austiņu skaņas kvalitāti.


Sāksim ar basu – tas ir dinamisks un ātrs, piešķirot skaņai muzikalitāti. Tomēr samazinātā augšējā basa dēļ basģitāras ritmi smagā metāla mūzikā nav īpaši izteikti, un es vēlētos tos dzirdēt skaidrāk. Taču, neskatoties uz to, zemie basi ir fantastiski filmu skatīšanai – tas garantēti radīs “WOW” efektu!

Raptgo Bridge vokāls ir vienkārši fantastiski dzidrs un izteiksmīgs! Beidzot varēju dzirdēt, par ko dzied vokālisti, kas man parasti ir noslēpums 🙂 Izmantojot standarta filtrus, vokāls ir nedaudz uz priekšu, padarot tos vēl pievilcīgākus un taustāmākus.


Tagad parunāsim par svarīgāko – šķīvju reprodukcija šajās austiņās ir absolūti pārsteidzoša! Iespējams, pateicoties sabalansētas armatūras un pjezoelektrisko draiveru kombinācijai. Tas nodrošina perfektu skaidrību, artikulāciju un līdzsvaru. Ievērojama ir arī skaņu ainava – daudzslāņaina, dziļa un plaša, ļaujot saskatīt skaidrus un izteiktus mūziķu tēlus, kurus atdala telpa.


Man jāsaka, mani draugi, šī ir augstākā līmeņa high-fi skaņa! Raptgo Bridge ir patiesa mūzikas maģija, kas atdzīvina katru noti un aizvedīs jūs neticamā audio ceļojumā. Ja jūs novērtējat skaņas kvalitāti jaunā līmenī, šīs austiņas ir jūsu izvēle!


Bet tas vēl nav viss, dāmas un kungi! Raptgo BRIDGE austiņas var pielāgot jūsu vēlmēm. Vai jums patīk augstas frekvences? Izmantojiet pirmo slēdzi. Un varbūt vēlaties pievienot skaļumu visā frekvenču diapazonā? Otrais slēdzis ir jūsu rīcībā. Palielinot Bridge jutību no 105 līdz 109 decibeliem un noregulējot pretestību no 17 līdz 34 omiem, otru slēdzi noder izslēgt, lietojot mazāk jaudīgas ierīces. Es to pārbaudīju ar DAC un FiiO KA3 austiņu pastiprinātāju.

Un kā mēs varam aizmirst par dažādām skaņas regulēšanas iespējām? Šeit palīgā nāk trīs maināmu metāla filtru komplekti. Melnais filtrs piedāvā standarta skaņu, zelta filtrs uzlabo augstās frekvences, bet sudraba filtrs nodrošina līdzsvarotu skaņu. Apvienojot šos filtrus ar slēdžiem, jūs varat izveidot perfektu skaņu savām ausīm. Bez kompromisiem, tikai individualitāte!

Uzmanību ir pelnījis arī Raptgo BRIDGE kabelis. Tas ir izgatavots no augstas tīrības pakāpes vara, un tam ir mīksta taustes virsma. Tas ir ne tikai ērts, bet arī stilīgs, atspoguļojot uzmanību detaļām un funkcionalitāti. Kabeļa garums ir 1,2 metri, un tam ir standarta 0,78 mm un 3,5 mm savienotāji.

Nevaru aizmirst pieminēt jauno daudzfunkcionālo maciņu BRIDGE austiņu glabāšanai. Šeit varat glabāt austiņas, kabeļus, silikona uzgaļus un metāla filtrus. Ir arī speciāli sloti papildu adapteriem un kabeļiem! Šis dizains ne tikai nodrošina drošu austiņu glabāšanu, bet arī ļauj ņemt līdzi visus piederumus, lai kur jūs dotos.

Turklāt Raptgo Bridge austiņas ir trīs krāsās - purpursarkanā, zaļā un zilā. Sīkāka informācija atrodama aprakstā esošajā saitē.

Un visbeidzot kaut kas tiem, kas vēlas sajust katru noti maksimālā skaļumā! BRIDGE austiņām ir augsta jutība, kas svārstās no 105 līdz 109 decibeliem, un tās aptver frekvenču diapazonu no 20 Hz līdz 40 kHz. Austiņu pretestība svārstās no 17 līdz 34 omiem atkarībā no izvēlētajiem iestatījumiem. Tehniskās specifikācijas var atrast saitē aprakstā.

Un neaizmirsīsim par komfortu! BRIDGE dizains atgādina spēļu stilu un ir izstrādāts, paturot prātā ilgtermiņa klausīšanās komfortu. Vieglais un izturīgais metāla korpuss cieši iegulst ausī, savukārt leņķiskais uzgalis ērti noblīvē auss kanālā. Daļēji atvērtā aizmugures konstrukcija piešķir dzīvīgu skaņu, vienlaikus samazinot gaisa spiediena radīto diskomfortu. Tagad tas ir komforts! Šīs austiņas ir ļoti ērtas ausīs un neizraisa diskomfortu ilgstošu klausīšanās sesiju laikā. Jūs aizmirsīsit, ka tie ir jūsu ausīs, un mūzika kļūs par jūsu pavadoni, lai kur jūs atrastos.


Noslēgumā, mani draugi, Raptgo BRIDGE austiņas ir īsts tilts starp jums un perfektu skaņu. Tie apvieno jaunākās tehnoloģijas un stilīgu dizainu nepārspējamai audio pieredzei. "WOW" efekts ir garantēts! Austiņas saņēmu PremiumHIFI studijā trīs dienu laikā pēc pasūtījuma veikšanas. Pasūtiet Raptgo BRIDGE austiņas, izmantojot aprakstā norādīto saiti, ja vēlaties Hi-Fi skaņas kvalitāti.

✅ 🛒 Raptgo tilts: https://s.click.aliexpress.com/e/_DksAeYx

✅ 🛒 AMZN: https://amzn.to/3q3Hn4h

✅ 🛒DD-Audio veikals: https://s.click.aliexpress.com/e/_DDiDYy3

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru