CCA Rhapsody

CCA rapsodija

Pateicoties šīm austiņām, es atcerējos, kā jaunībā dzirdēju mūzikas skaņas — košas, krāsainas un spilgtas. Katra dziesma radīja vibrācijas, gaidas, sajūtas, vēlmi iekustēties ritmā, priecāties. Un es gribēju, lai šī laimes sajūta nekad nebeigtos. Šodien, klausoties CCA Rhapsody, es atkal jutos kā dzīvespriecīgs pusaudzis ar bezgalīgu, atvērtu nākotni.

Austiņas ir pietiekami lielas, lai ievietotu ausu monitorus. Korpusa iekšējā daļa ir izgatavota no caurspīdīgas plastmasas uz trīsdimensiju printera. Ārējā daļa ir matēta pulēta metāla, piešķirot tai elegantu un stingru izskatu. Nedaudz palielinātajā korpusā ir ievietoti divi astoņu milimetru dinamiskie draiveri, lai pilnībā aptvertu zemo frekvenču diapazonu. Turklāt katrai austiņai ir četri līdzsvaroti armatūras draiveri, lai apstrādātu vidējās un augstās frekvences. Tas veido sešus draiverus katrā austiņā, kā arī regulēšanas slēdzi. Nav brīnums, ka CCA Rhapsody ir nedaudz lielākas par citām austiņām.

CCA Rhapsody tonālo līdzsvaru diez vai var saukt par neitrālu. Tajā nav nekā neitrāla. Gluži pretēji, CCA Rhapsody izklausās spilgti un skanīgi. Tāpēc viņi mani bez piepūles atveda atpakaļ jaunībā. Šķiet, ka austiņas kompensē ar vecumu saistītus dzirdes zudumus, liekot man dzirdēt kā jaunībā! Austiņu dinamiskā prezentācija nav nogurdinoša; tas ir valdzinoši! Jau ilgu laiku esmu neitrālas skaņas cienītājs, bet tagad esmu CCA Rhapsody entuziasts!

Austiņām ir trīs silikona ausu uzgaļu pāri un augstas kvalitātes balts kabelis. Tam ir trīspunktu piecu mm ligzda un divu punktu septiņdesmit piecu mm tapa. Pēc izvēles varat pasūtīt kabeli ar mikrofonu.


Pēc pāris celiņu noklausīšanās nomainīju oriģinālo kabeli pret balansēto Tripowin Seraph un pārslēdzu uz FiiO KA3 pastiprinātāja balansēto izeju. Skaņa uzreiz ievērojami uzlabojās! Skaņu ainava paplašinājās, kļuva redzams slāņojums, fokusējās mūziķu tēli, un skaņa kļuva vēl dziļāka.


Puiši, es nesaprotu, kāpēc es mocos ar visiem šiem skaļruņiem un pastiprinātājiem, ja par piecdesmit dolāriem var iegūt aizraujošu Hi-Fi skaņu, ko varat visu laiku nēsāt līdzi!

Bass ir dzirdams no dziļākajiem subbasiem. Ne katrs zemfrekvences skaļrunis to var izdarīt. Augšējais bass šķiet asi uzdrukāts uz trīsdimensiju printera. Vokāls ir skaidrs un izteiksmīgs, katra detaļa ir dzirdama. Elektriskās ģitāras rokmūzikā attēlotas kā uz audekla uzgleznotas ar košām eļļas krāsām! Cimbales nav slavējamas. Reti kurš koncertā var dzirdēt labāk.


Nobeigumā – tīrs prieks!


Tas ir viss. Lai skaņas spēks ir ar jums!

✅ CCA rapsodija: https://amzn.to/48AIpFr

✅ CCA Rhapsody: https://s.click.aliexpress.com/e/_DDGz109

✅ CCA Rhapsody: https://www.linsoul.com/products/cca-rhapsody

✅ DD audio veikals: https://s.click.aliexpress.com/e/_DFtaCx5

✅ Linsoul audio veikals: https://amzn.to/4aibY0c

✅ Tripowin Seraph kabelis: https://amzn.to/3v41CRw

💹 FiiO Ka 3: https://amzn.to/3Rv2PsC

✅ Kiwi Ears Quintet: AMZN: https://amzn.to/3OF6mnY

✅ Kiwi Ears Quintet: https://s.click.aliexpress.com/e/_DEDdVsX

Atpakaļ uz emuāru

Atstājiet savu komentāru